1990. január 13.


Megalakult a Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezete


A Kamara megalakulása után, 1989. őszén Budapesten, kerületenként és gyógyszergyáranként folyamatosan alakultak a kamarai csoportok.

 

A kisebb helyi csoportok és meghirdetett gyógyszerész közgyűlésen 1990. január 13-án megalakult a MGYK Budapesti Szervezete.

Az IdomSoft Zrt. kérésére 2021.08.31-ig szükséges minden eSzemélyi kliens szoftver verziófrissítése az 1.6-os vagy az aktuálisan elérhetõ magasabb verzióra.


A határidõ lejárta után nem lesz lehetséges az 1.5-ös verziók használata mellett az EESZT-be való bejelentkezés eSzemélyi igazolvánnyal.


pdf A frissítés az alábbiak szerint végezhető el, melyet ide kattintva PDF formátumban olvashat el (363 KB)

Valamennyi gyógyszertár személyi jogos és felelős vezető gyógyszerészének
„Szeptember a vérnyomásmérés hónapja!”

 

A korábbi évek gyakorlatához hasonlóan, a Nemzetközi Hypertonia Társaság által meghirdetett mozgalom keretei között a Magyar Hypertonia Társaság 2021-ben is meghirdeti a vérnyomásmérés hónapját. Erre idén szeptemberben kerül sor. A Magyar Hypertonia Társaság idén is kéri a gyógyszertárak bekapcsolódását a programba.

A gyógyszertári munkatársak kötelező védőoltásáról

 

Mint bizonyára sokak számára már köztudott, a Magyar Közlöny 144. számában megjelent a Kormány 449/2021. (VII. 29.) Korm. rendelete az egészségügyi szolgáltatóknál „a koronavírus elleni védőoltás kötelező igénybevételéről”. A rendelet szerint néhány héten belül minden egészségügyi dolgozónak fel kell venni a koronavírus elleni védőoltást, ellenkező esetben a munkáltató köteles felmondani neki.

epapir mgykogyei logo   aeek logo EESZT logomagyosz new

gyoftex logohum2neak logo dombor2neak logoelogo