Szent Borbála GyógyszertárÚjabb mérföldkövet ünnepeltünk! Szeptember 19-én, megnyitottuk az ország első digitális officinája, a Szent Borbála Gyógyszertárat. A jövő patikájában az egészségügyi szolgáltatások lenyűgöző átalakítása számos újítással és ígéretes lehetőséggel kecsegtet. A betegek új dimenzióban élhetik meg a gyógyszerkiválasztást.

 

Belső tér: a digitális élmény központja

 

Az ajtón belépve azonnal észrevehető, hogy a hely egyedülálló és teljesen eltér egy hagyományos patika atmoszférájától. Szokatlanul letisztult, futurisztikus tér fogadja a betegeket. Nincsenek hagyományos polcok, vagy vitrinek, se plakátok vagy felesleges szórólapok. Ehelyett a Szent Borbála Gyógyszertár a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy vonzza a vásárlók tekintetét. A termékek nem a szokásos módon vannak kiállítva, hanem speciális LED-falakon jelennek meg, ami egyedi és korszerű megközelítést kínál a vásárlás során.

 

Középpontban a vásárlói élmény

 

Az új generációs patikában mostantól kényelmesen, gyorsan és személyre szabottan vásárolhatják meg a betegek a szabadpolcos termékeket. Az intelligens kioszkok segítségével azonnal hozzáférhetővé válnak a termékinformációk, és az egyedülálló kiegészítő termékajánlások. Ezáltal a betegek könnyedén tájékozódhatnak a kínálatról és megtalálhatják az igényeiknek megfelelő termékeket.

 

A patika nemcsak azért különleges, mert a digitális kor igényeire válaszol, hanem azért is, mert a Kulcs Quality Patikák új tagjaként nyitotta meg kapuit. A hálózat hagyományait követi, és azon az alapelven nyugszik, hogy a betérők mindenkor a legmagasabb minőségű szolgáltatásban részesülnek, és szakértői segítséget kapnak az egészségügyi termékek kiválasztásához.

 

A cikk teljes terjedelmében ide kattintva olvasható.

Forrás: kulcspatika.hu

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, IDE KATTINTVA megteheti.

MGYK Országos Szervezet

HET 2019 023xOK

Oldalletöltések száma: 6821076

epapir mgykogyei logo   aeek logo EESZT logomagyosz new

gyoftex logohum2neak logo dombor2neak logoelogo