Nyílt nap keretein belül ingyenes, személyes konzultációs lehetőséget biztosítunk
2021. október 14-én 9:00-16:00 óra között
 
 
Általános kérdéseiket
- étrend-kiegészítők,
- specifikus csoportoknak szánt élelmiszerek,
- kozmetikumok vonatkozásában tehetik fel.

Dr. Szentiványi Mátyás, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) főigazgatójának javaslatára Prof. Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere 2021. augusztus 15-i hatállyal kinevezte Dr. Parapatics Tamást az OGYÉI jogi és személyügyi főigazgató-helyettesének, Dr. El-Koulali Zakariást pedig szeptember 1-i hatállyal az OGYÉI ellenőrzési főigazgató-helyettesének.

A cikk teljes terjedelmében ide kattintva olvasható.

Forrás: ogyei.gov.hu

Tisztelt Gyógyszerész Asszony!
Tisztelt Gyógyszerész Úr!

 

Magyarországon a koronavírussal szemben az első csatát sikerült megnyernünk. Az Önök erőfeszítéseinek köszönhetően a gyógyszerellátás folyamatos és biztonságos maradt. A gyógyszerészek, szakasszisztensek, asszisztensek és minden gyógyszertári dolgozó fegyelmezetten végrehajtotta a járványügyi hatóságok és az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet  Tisztigyógyszerészeti Főosztálya  által nyújtott ajánlásokat és egyéb szakmai iránymutatásokat. Ennek köszönhetően Magyarországon messze az európai, sőt világviszonylatban is átlag alatt maradt a megbetegedett gyógyszerészek és egyéb gyógyszertári dolgozók, valamint az egészségügyi dolgozók megfertőződésével összefüggésben álló bezárt gyógyszertárak száma.

 

Büszke vagyok arra, hogy amikor a gyógyszertárak officinái is a vírus elleni küzdelem frontvonalává váltak, Önök hűek maradtak a hippokratészi eskühöz és a saját érdekeiket hattérbe szorítva Magyarország lakosságát szolgálták.

 

Köszönöm Önnek és minden munkatársának a munkáját, azt, hogy erőfeszítéseikkel hozzájárultak Magyarország koronavírus elleni sikeres védekezéséhez, amely európai és világviszonylatban is kiemelkedően sikeres volt.

 

Ne feledjék, az első csatát megnyertük, de továbbra is számítunk az Önök munkájára, ahogy Önök is számíthatnak ránk.

 

EGY GYÓGYSZERÉSZ SINCSEN EGYEDÜL!
Jó egészséget kívánok!

 

Budapest, 2020. május 22.

 

Tisztelettel:

 

El Koulali Zakariás
országos tisztifőgyógyszerész

 

 

OGYEI logo hivTisztelt Gyógyszerész Asszony!

Tisztelt Gyógyszerész Úr!

 

 

Bizonyára Ön is tudja, hogy Magyarországon is megjelent az új típusú koronavírus (COVID-19), és a mai napon veszélyhelyzet elrendeléséről döntött a Kormány. A gyógyszerészeknek mint egészségügyi szakembereknek feladata és felelőssége minden tőlük telhetőt megtenni annak érdekében, hogy a jelenlegi elszigetelt megbetegedésekből ne alakuljanak ki csoportos megbetegedések, illetve betegség-gócok.

 

epapir mgykogyei logo   aeek logo EESZT logomagyosz new

gyoftex logohum2neak logo dombor2neak logoelogo