A Hungaromed konferencia keretében 2019. október 9-én, szerdán KÖZÉPPONTBAN AZ ADHERENCIA címmel a Magyar Gyógyszerészi Kamara konferenciát szervez.

A konferencia helyszíne: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ (H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.) 25-ös pavilon

A konferencia szünetében ülésezik a Területi Elnökök Értekezlete, a rendezvényre az elnökök részvételén kívül elvárjuk legalább 4-5 fő részvételét megyénként, de hívjuk és várjuk a szakasszisztenseket is.

A regisztráció ingyenes és a konferencián való részvételért 10 kreditpont jár.

Bővebb információ és jelentkezési lap az alábbi linken érhető el:
https://www.mgyk.hu/admin/data/file/20190910/hm-jav.pdf

 

Tisztelettel meghívjuk Önt és családját, ismerőseit

2019. szeptember 25-én 17:00 órára

a BudaSquare Irodaház rendezvénytemébe

(1036 Budapest, Lajos u. 48-66 B. épület fszt.)

 

Dr. Medgyesi János háziorvos a vendégünk.

 

  pdf A Meghívó ide kattintva olvasható! (176 KB)

 

GYTK doktorrá avatás 2019A Gyógyszerésztudományi Kar (GYTK) doktorrá avató ünnepségén 12-en summa cum laude, 79-en cum laude és 40-en rite minősítésű gyógyszerész doktori diplomát vehettek át. A Madách Színházban tartott avatáson Dr. Hankó Balázs stratégiai és fejlesztési rektorhelyettes és Dr. Zelkó Romána dékán kézfogással fogadta gyógyszerészdoktorrá a 131 végzőst.

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezete a XVI. Patika Napot az Óbuda Gyógyszertárban tartotta.

Megnyitó beszédet dr. Hetényi László elnök mondott. Az Adherencia programot dr. Vimláti Gábor személyi jogos gyógyszerész mutatta be. Az EMMI képviseletében Pécsekné dr. Szabó Anna, a szakrendelő képviseletében pedig dr. Budai András jelent meg.

 

Dr. Vimláti Gábor személyi jogos gyógyszerész bemutatta az Óbuda Gyógyszertár működését, amely automatizált, ezáltal lehetővé teszi, hogy a gyógyszerész-beteg kapcsolat jól működjön.

XVI Patika Nap

 

 

A XVI. Országos Patikanap

budapesti megnyitója

Budapest III. kerület Óbuda, Óbuda Gyógyszertár

2019. június 12. (szerda) 11:00 óra

(Útjára indul a Komplex gyógyszertári adherencia-fejlesztő program)

XVI Országos Patika Nap megnyitó 20190612A XVI. Országos Patikanap központi megnyitójára június 12-én a kecskeméti Pajzs Patikában került sor, amikor is útjára indult a „Komplex gyógyszertári adherencia-fejlesztő program”.

A 2004. június 4-én lezajlott I. Patikanap sikere után, az elmúlt tizenöt év során e napok jelentősége folyamatosan növekedett és célkitűzéseik is folyamatos fejlődésen mentek keresztül. A gyógyszertárak által nyújtható szolgáltatások bemutatása és megismertetése mellett új, szakmailag indokolt törekvések is megjelentek. A Patikanaphoz kapcsolódóan indul el minden évben az a szakmai program is, amely az azt követő hónapokban a gyógyszerészek népegészségügyi aktivitásának fókuszába kerül. Az idei téma a „Komplex gyógyszertári adherencia-fejlesztő program” indítása. A program célja a betegek gyógyszerhasználati együttműködésének erősítése.

ogyei logo epapir mgyk  aeek logo  neak logo

  gyoftex logo hum2magyosz newelogo