Az alábbiakban a IX. Gyógyszerész Köztestületi Napok Jelentkezési lapját, valamint a végleges programot találja, amiből kiderül, hogy december 6-án péntek délelőtt kerül sor a kitüntetések átadására, ezután az elmúlt négy év összefoglalása következik, majd az előttünk álló feladatokról kapunk tájékoztatást. December 7-én kerül sor a Magyar Gyógyszerészi Kamara tisztújító küldöttközgyűlésére.

CPH 2020 fooldali slider

 

 

 

 

Kedves Kollégák!
Tisztelettel és szeretettel invitáljuk Önöket a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság kiemelkedően fontos kongresszusára.
A Congressus Pharmaceuticus Hungaricus Társaságunk legnagyobb kongresszusi eseménye, ami négy-hatévente kerül megrendezésre.
Szakmai programja felöleli a gyógyszerészeti tudományok és a gyógyszerészeti gyakorlat újdonságainak legszélesebb körét,
ezért szakosztályaink szokásos rendezvényei 2020-ban ebbe a nagy kongresszusunkba integrálódnak.
A rendezvény időpontja: 2020. április 23–25.
A rendezvény helyszíne: Kölcsey Központ, Debrecen
Részletes információk a kongresszus weboldalán elérhetők: cph2020.hu

A Hungaromed konferencia keretében 2019. október 9-én, szerdán KÖZÉPPONTBAN AZ ADHERENCIA címmel a Magyar Gyógyszerészi Kamara konferenciát szervez.

A konferencia helyszíne: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ (H-1101 Budapest, Albertirsai út 10.) 25-ös pavilon

A konferencia szünetében ülésezik a Területi Elnökök Értekezlete, a rendezvényre az elnökök részvételén kívül elvárjuk legalább 4-5 fő részvételét megyénként, de hívjuk és várjuk a szakasszisztenseket is.

A regisztráció ingyenes és a konferencián való részvételért 10 kreditpont jár.

Bővebb információ és jelentkezési lap az alábbi linken érhető el:
https://www.mgyk.hu/admin/data/file/20190910/hm-jav.pdf

 

Tisztelettel meghívjuk Önt és családját, ismerőseit

2019. szeptember 25-én 17:00 órára

a BudaSquare Irodaház rendezvénytemébe

(1036 Budapest, Lajos u. 48-66 B. épület fszt.)

 

Dr. Medgyesi János háziorvos a vendégünk.

 

  pdf A Meghívó ide kattintva olvasható! (176 KB)

 

GYTK doktorrá avatás 2019A Gyógyszerésztudományi Kar (GYTK) doktorrá avató ünnepségén 12-en summa cum laude, 79-en cum laude és 40-en rite minősítésű gyógyszerész doktori diplomát vehettek át. A Madách Színházban tartott avatáson Dr. Hankó Balázs stratégiai és fejlesztési rektorhelyettes és Dr. Zelkó Romána dékán kézfogással fogadta gyógyszerészdoktorrá a 131 végzőst.

A Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezete a XVI. Patika Napot az Óbuda Gyógyszertárban tartotta.

Megnyitó beszédet dr. Hetényi László elnök mondott. Az Adherencia programot dr. Vimláti Gábor személyi jogos gyógyszerész mutatta be. Az EMMI képviseletében Pécsekné dr. Szabó Anna, a szakrendelő képviseletében pedig dr. Budai András jelent meg.

 

Dr. Vimláti Gábor személyi jogos gyógyszerész bemutatta az Óbuda Gyógyszertár működését, amely automatizált, ezáltal lehetővé teszi, hogy a gyógyszerész-beteg kapcsolat jól működjön.

ogyei logo epapir mgyk  aeek logo  neak logo

  gyoftex logo hum2magyosz newelogo