Tisztelt Partnerünk!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önöket 2024. szeptemberétől levelező formában induló mesterképzéseinkről, amelyekre 2024. február 15-ig lehet jelentkezni a Felvi.hu oldalon, az E-felvételi rendszeren keresztül:

 

Új! Egészségügyi adattudományi mesterképzés

 

Programunk célja olyan szakemberek képzése, akik korszerű adattudományi megközelítéssel vesznek részt a modernkori egészségügyi ellátásban, képesek az emberi egészség megőrzésével és gyógyításával kapcsolatos problémák megoldására, emellett tisztában vannak az adatfeldolgozási, tisztítási, elemzési módszerekkel és technológiákkal.

 

A végzett egészségügyi adattudósok képesek lesznek arra, hogy a rendelkezésükre álló, értékkel bíró adathalmazokból nagy eredményességgel használható, a napi munkában felhasználható információkat kapjanak.

 

A megszerzett ismeretek gyakorlati alkalmazásával, a szervezeten belül végzett elemzésekkel – többek között - javítható a működés hatékonysága, a betegellátás minősége, növelhető a diagnózisok gyorsabb felállítása, optimalizálhatóbbá válnak az erőforrások.

 

A honlapunkon lévő tájékoztató részletesen bemutatja képzésünket:

https://semmelweis.hu/emk/oktatas/mesterkepzes/egeszsegugyi-adattudomany-msc/

 

A programmal kapcsolatos további információkkal kapcsolatban kérjük, keresse Kóródi Rita programfelelőst az alábbi elérhetőségen: E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Egészségügyi menedzser mesterképzés

 

A programunk közel 30 év tapasztalatával, nemzetközi szinten elismert, magasszintű felkészültséggel rendelkező oktatókkal várja azokat, akik szeretnének elmélyedni az egészségügyi rendszer és szervezetirányítás rejtelmeiben.

 

Olyan egészségügyi vezetőket képzünk, akik naprakész tudásukkal, rendszerszemléletükkel, innovatív ötleteikkel hozzájárulnak a magyar egészségügy folyamatos fejlesztéséhez, valamint elhivatottak az együttműködést támogató szervezeti légkör megteremtése iránt.

 

A képzést idén megemelt keretszámmal, dupla évfolyammal indítjuk.

 

A honlapunkon lévő tájékoztató részletesen bemutatja képzésünket:

https://semmelweis.hu/emk/oktatas/mesterkepzes/egeszsegugyi-menedzser-msc/felveteli-informaciok/

 

További információ nyújt Filinger-Sipos Csilla MSc programkoordinátor az alábbi e-mail címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

2024. február 5-én 16 órától online nyílt felvételi tájékoztatót tartunk vezető oktatóinkkal, amelyre az alábbi linken lehet regisztrálni: https://semmelweis.zoom.us/meeting/register/tJckfuiqrDojGdc24zl6mi__xQgegH62azPE

 

Amennyiben van olyan kapcsolatuk, akik számára érdekes lehet a képzésünk kérjük, küldjék el részükre tájékoztató levelünket.

 

Üdvözlettel,

EMK kommunikáció

 

Forrás: mgyk.hu, semmelweis.hu

epapir mgykogyei logo   aeek logo EESZT logomagyosz new

gyoftex logohum2neak logo dombor2neak logoelogo