Hálás örömmel számolunk be találkozónkról mindazoknak, akik számtalan módon segítik, követik „Nyugdíjas Klubunk” életét.

 

 

Utoljára februárban volt módunk találkozni, amikor Sebők Sz. és Kleiner D. egyetemi előadók szervezésében a „CBD olajok megítéléséről, helyéről” hallhattunk értékelő előadást.

Ezután jött, a több hónapig elhúzódó járvány időszaka, amikor már csak telefonon tudtunk érdeklődni egymásról.

 

Minden alkalommal azt válaszolták a Klub tagjai, hogy bár fegyelmezetten viselik az el és bezártságot, nagyon várják már, hogy sikerüljön újra egy találkozót szerveznünk.

 

Ez az időpont július 15-ére esett, a hét egyetlen napsütötte napján. Olyan helyre kellett szerveznünk a találkozót, ahol 18-20 embernek betartható a kellő távolság, rendelkezik előadás tartására alkalmas térrel, ami alkalmas egy kis beszélgetésre, üdítő/kávé elfogyasztására is.

 

Annak ellenére, hogy a Kollégák naprakészen olvasták a Kamarai értesítések Covid híreit, érdeklődéssel hallgatták azért a járvánnyal kapcsolatos újabb, közérdekű infókat is mint pl.: milyen hatóanyagokat tartanak ígéretesnek a gyógyításban vagy a vakcina gyártásban, hogyan kell a maszkokat úgy használni, hogy ne fulladjunk meg alatta, és, hogy milyen zöldségeket/gyümölcsöket tanácsos fogyasztani immunitásunk növelése érdekében?

 

A Klub tagjai továbbra is, sokrétűen érdeklődő lelkes Társaság, akik új megbízásokra is felhatalmazást adtak.
Szeretnék, ha a következő hullámig megszervezném a Millenniumi Park és a Tudósok Parkja meglátogatását, az útóbbinál egyik Kollégánk tartana ismertetést a szobrokat képviselő személyekről.

 

Emlékeztetőnk végén minden, most még gondokkal küzdő Gyógyszerész Kollégának kívánunk jó egészséget, kitartást a sokféle nehézséget tartogató munkájukhoz!

 
A Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány
Nyugdíjas Klub Tagjai nevében:
 

Dr. Pálffy Bea