20181212 163959A Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezete által létrehozott Fővárosi Nyugdíjas Gyógyszerészekért Alapítvány 2018. december 12-én tartotta meg, a már hagyományos karácsonyi ünnepségét.

Nyugdíjas Kollégáinknak sokan igyekeztek meghitt, szeretetteljes órákat szerezni.

Levéltár2

A Magyar Nemzeti Levéltárba látogattunk

• November 21-én a Nyugdíjas Klub egy régóta tervezett programját szervezte meg. Nagy számmal látogattunk el a Nemzeti Levéltárba.
• Múzeumpedagógusunk színes, felkészült előadásából megismertük az Országos Levéltár történetét a kezdetektől egészen napjainkig.
• A Magyar Országos Levéltár) a nemzeti kincseknek számító iratokat őrző állami közgyűjteményi intézet. Épületei Budapesten, a Bécsi kapu téren, a Daróczi úton és az óbudai Lángliliom utcában találhatóak.

1963-ban Budapesten végzett gyógyszerészek 2018. szeptember 12-én (szerda) 12 órakor találkozunk a KALTENBERG étteremben (1092 Budapest, Kinizsi utca 30-36.) ebéd 4000Ft/fő. 3 féle menűből lehet választani.
 
Jelentkezéseket szeptember 5-ig várom az alábbi elérhetőségeken:
Vajda Róbertné dr. (Datz Zsuzsanna)
Mobil: +36 20 968 5849
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

gyorEgy szép májusi napon ellátogattunk Magyarország műemlékekben gazdag barokk városába, Győrbe.
13 vállalkozó szellemű, derűs kolléga úgy döntött, hogy bevállalja az egynapos kirándulás minden fáradságát, hogy megnézze, mi minden változott az elmúlt pár évben a városban?

© Budapesti Patikus - 2008 | Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!