Kedves Kollégák!

Szeretném felhívni az Önök figyelmét a Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság első féléves továbbképzéseire. Sajnos az újabb veszélyhelyzeti intézkedések miatt személyes jelenléttel nem tarthattunk továbbképzéseket, ezért sok továbbképzésünk elmaradt, illetve új időpontban szeretnénk megtartani, bízva a személyes találkozások örömében. Néhány továbbképzésünk online formában lesz megtartva, ennek több előnye mellett a hosszabb teszt kitöltési időt jelölném meg.

 

Felhívom a figyelmet azokra a továbbképzésekre is, amelyeket szakasszisztenseknek is akkreditáltunk, az MGYT társult tagjainak a részvételi díj 4.500 forint, a nem társult tagoknak pedig 8000 forint. Az éves társult tagsági díj (1.800 forint) a helyszínen és online is befizethető, a belépési nyilatkozat a honlapon megtalálható: www.mgyt.hu.

 

Végezetül az Elnökség nevében szeretnénk Önöket meghívni a június 12-én megrendezendő Gyulai Pál utcai székház avatójára, amely akkreditált továbbképzéssel lesz egybekötve. Amennyiben nem lesz lehetőség személyes találkozásra, akkor online fogjuk megtartani a székház avatását. Ha mindkét lehetőség fennáll, akkor az alábbi email címen lehet majd jelezni, hogy online vagy személyesen kapcsolódik be továbbképzésünkbe (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.). Ennek a továbbképzésnek a kedvezményes díja 10.500 forint MGYT tagoknak, társult tagoknak (Pl. szakasszisztenseknek) pedig 2.500 forint. Az első 20 jelentkező számára a részvétel ingyenes.

 

Várjuk Önöket a továbbképzéseken!

 

Üdvözlettel:

 

Prof. Dr. Bácskay Ildikó

továbbképzési titkár, MGYT