Tisztelt Gyógyszerésznők és Gyógyszerész Urak!

 

Engedje meg, hogy az alábbiakban röviden tájékoztassam az egészségügyi posztgraduális képzéseinkről, melyeket 1999 óta minden évben, így most 2020. februárban is és szeptemberben is indítunk.


A Soproni Egyetem Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kara Budapesten is működik és várja a tanulni és szakmailag fejlődni vágyó kollégákat. Az elmúlt 20 év során az ország minden területéről jöttek hozzánk orvosok, ápolók, gyógyszerészek stb. tanulni, továbbfejleszteni tudásukat, akik közül többeknek sikerült a végzettségük megszerzése után vezetői pozíciót betölteni.

 


A képzések célja, hogy a nálunk végzett kolléga, munkája magas színvonalú ellátásához lépést tudjon tartani a szükséges ismeretek fejlődésével és a közgazdasági ismeretek megalapozásával, bővítésével.A képzések során hallgatóink széles elméleti és gyakorlatorientált közgazdasági felkészítést kapnak. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a résztvevők probléma-felismerési és probléma-megoldási készségeinek fejlesztésére. A program során megismerik az egészségügy gazdálkodásának, menedzsmentjének fogalmait, összefüggéseit, az egészségügy hazai és külföldi gazdálkodási rendszerét ellátási formákhoz kapcsolódóan, a társadalombiztosítás elveit, gyakorlatát, az egészségügyi intézmények közgazdasági ellenőrzési, számviteli, elemzési rendszerét, finanszírozási mechanizmusát, gyakorlatban alkalmazásra kerülő informatikai módszereit, minőségirányítási rendszerét, a válságmenedzsment fontos szerepét.


A szakirányú továbbképzési szakjaink önköltséges, levelező tagozatos képzések (általában kéthetente péntek délután és szombat egész nap tartanak), melynek árai jóval barátságosabbak a többi, hasonló képzést kínáló egyeteméhez képest. Árainkat úgy alakítottuk ki, hogy minél több egészségügyi dolgozó számára elérhető legyen.
A kiscsoportos, gyakorlatorientált, rugalmas képzéseink színvonalát oktatóink biztosítják. Így a gyakorlatorientált és egészségügyi szakmai, közgazdasági tárgyakat a szakmában kiválóan jártas, és azt művelő kollégákkal erősítjük.


Meghirdetett képzéseink 2020-ban:


http://lkk.uni-sopron.hu/meghirdetett-szakiranyu-kepzesek-2020-ev


• Egészségügyi menedzsment szak (4 féléves)
• Gyógyszerész – közgazdász szak (4 féléves)
• Orvos – közgazdász szak (4 féléves)
• Gazdasági szakokleveles ápoló szak (4 féléves)
• Egészségügyi minőségbiztosítási szak (2 féléves)
• Egészségügyi szóvivő és kommunikációs szak (2 féléves)
• Egészségügyi controller szak (2 féléves)

 

A 2020. tavaszi képzéseinkre 2020. január 31-ig, őszi képzéseinkre augusztus 31-ig lehet jelentkezni online jelentkezési lap–on keresztül.


További információkért kérem, forduljon bizalommal Honfi Blanka oktatásszervezőnkhöz (e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: +3630 886 5401)!

Bízva támogatásában, és remélve, hogy minél több kollégához eljut levelem,


Üdvözlettel,


Dr. Hoschek Mónika
oktatási dékánhelyettes

 

sopron