Fiatal gyógyszerészek 12018. november 24-én 17:00 kezdettel rendeztük meg a Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti és Pest Megyei Szervezetei első közös integrációs programját.
A program helyszínéül a Zwack Unicum Múzeumot választottuk, ahol múzeum látogatással és vacsorával vártuk a résztvevőket.

A programon 34 fő vett részt, ebből 14-en Pest megyéből és 20-an Budapestről érkeztek.. A belépő díjakat nagyon kedvezményesen alakítottuk ki, mert szerettük volna, ha ez úgymond egy "bónusz" programja lenne ennek az évnek és a kezdődő összefogásnak. Így a 40 év alatti gyógyszerészek 2.000 Ft-ért, a 40 év felettiek 7.000 Ft-ért vehettek részt az estén.
A program egy welcome itallal és pár finom falattal kezdődött, majd jött a bő egy órás múzeum és pince látogatás. Itt érdekes történeteket hallhattunk az Unicum történelméről, a gyógynövényekről (amik persze azóta is titkosak), a családról és a gyártásról.Fiatal gyógyszerészek 2
A vacsorát nagyon ízléses, svéd asztalos megoldással biztosította számunkra a múzeum, egy ital csomagban pedig minőségi tokaji borok és üdítők voltak.
A vacsora után Nagy Vilmos, a Pest Megyei Szervezet alelnöke szólt pár szót a jelenlévőkhöz, majd Fischer Anna a Budapesti Szervezet elnökségi tagja ismertette a jövőbeli programokat, többek között a februárban tervezett farsangi bált.
Az első regionális programunk igen jó és kellemes hangulatú volt. Ez biztosíték arra, hogy folytatjuk a közös programok szervezését.

Fiatal gyógyszerészek 3

 

Budapest, 2018. november 28.

dr. Fischer Anna MGYK Bp. elnökségi tag