Please update your Flash Player to view content.

Magyar Gyogyszer xm

e recept2

Gyógyszerészeknek

Hivatalos gyógyszertár-kereső

Látogatóinknak

Nyitólap

A honlap használatához...

HelpA Budapesti Patikus a Magyar Gyógyszerészi Kamara Budapesti Szervezetének honlapja.

Az Elnökség, a Hivatal és a Szerkesztőség a honlap szerkezetét úgy alakította ki, hogy azon mind a betegek, mind pedig a kollégák gyorsan hozzájussanak a szükséges információkhoz, de egyben gyorsan és egyszerűen meg is oszthassák azt másokkal. Ezt a célt szolgálja a felső menü jobb sarkában a Sugó mellett a Facebook és a Twitter megosztás, az e-mail küldés és a nyomtatás ikonja. A további megosztási lehetőségeket a piros mezőben fehér kereszt ikonra kattintva érhetik el.

 1. A forgó kép fölött, a kamara logójára, illetve a Budapesti Patikus szövegre kattintva a nyitólapra ugrunk.
 2. A honlap felső menüjében a pácienseknek szánt információk érhetőek el, úgy mint a budapesti patikák kerületenként a GYÓGYSZERTÁRAK menü alatt, az ügyeletes fővárosi patikák, olyan hasznos információk, amelyek a gyógyszertárakat látogatókat segíthetik abban, hogy a patikában már felkészültebben kérdezzenek...
 3. Kérünk minden kedves gyógyszertárat vezető Kollégát, hogy ha a saját patikájának adataiban változás következik be, a módosult adatokat  küldje meg e-mailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre a honlap vezető szerkesztőjének.
 4. A FÓRUMOT csak regisztráció után lehet használni. Reméljük aktív közösségi információcsere helyszíne lesz a Budapesti Patikus Fóruma.
 5. A regisztráció a MGYK honlapon alkalmazott módon történik.  Ha Ön még nem regisztrált, akkor a BEJELENTKEZÉS-REGISZTRÁCIÓ menüpontba belépve a következő pontra kell kattintania: Még nem tud belépni? REGISZTRÁLJON ide kattintva!. Ezután meg kell adnia saját kamarai tagnyilvántartási számát és a születési évét. Ennek helyes kitöltése után, megjelenik egy kitöltendő kis táblázat, amelyben az Ön neve már szerepel. Ezt követően ki kell tölteni a regisztrációs adatokat és a KÜLDÉS gombra kell kattintania. Következő alkalommal már az Ön által megadott felhasználónévvel és jelszóval tud belépni. Praktikus ugyanazokat az adatokat használnia, mint a MGYK honlapján, de persze bármilyen más felhasználónevet és jelszót is megadhat, egy a fontos, ezeket jegyezze meg, vagy írja fel a noteszében, telefonjába.
 6. A honlap zárt részén a MGYK Budapesti szervezetének rendszerezett információi, kommunikációs lehetőségei érhetőek el.
 7. Ha valaki egy szóra, vagy cikkcímre akar keresni, használja a jobb oldali menü alján a KERESÉS funkciót, beírva a kérdéses szót, vagy kifejezést.
 8. A hírszerkesztés alapelve az, hogy egy cikket a témakört reprezentáló fő/almenüben helyezünk el és egyben a megjelenés napján kikerül a nyitólapra. A nyitólapról pár hét után levesszük a cikkeket. Az ARCHÍVUMBA 1 év elteltével kerülnek át a cikkek.
 9. A kollégáknak lehetősége van arra, hogy - a főmenü legtöbb almenüjében - bármelyik cikkhez véleményt fűzzenek. Aki ezt olvassa és ennek kapcsán újabb gondolatai támadnak, rögtön hozzáfűzheti a saját véleményét. Ez a funkció - azaz a HOZZÁSZÓLÁS - REGISZTRÁCIÓHOZ, illetve BEJELENTKEZÉSHEZ kötött.
 10. Még egy-két apró jótanács: a honlap jobb alsó sarkában látható kis nyílra kattintva felugrunk az oldal tetejére, nem kell görgetni! A honlap látványa legoptimálisabb Mozilla Firefox böngészővel. Ha még nem ezt használja, IDE KATTINTVA LETÖLTHETŐ!
 11. Ha lenne olyan kérdés, amit a SUGÓ nem érintett, csak egy e-mail az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre és a kérdést megválaszoljuk.

Jó böngészést, jó munkát, kikapcsolódást kíván

A szerkesztőség

© Budapesti Patikus - 2008 | Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat | Jognyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép
A honlap oldalain található gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesíthetik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót és kérdezze meg gyógyszerészét!