Slider_2_1
Slider2_2
Slider_5_2
Slider7_2
Slider2_1
Slider2_0
Previous Next

Kedves Kolléganő, tisztelt Kolléga Úr!

 

Amint arról a Kamara legutóbbi elnökségi üléseiről készült beszámolókból már értesülhetett, kormányzati felsővezetői döntéssel egy állami tőkealap olyan tőkeprogram kidolgozására kapott felkérést, amely a lehető legkedvezőbb feltételekkel segítheti fiatal gyógyszerészek gyógyszertár- illetve gyógyszertári üzletrész vásárlását idősebb gyógyszerészektől annak érdekében, hogy a tényleges többségi gyógyszerészi tulajdonlás a gyógyszertárakat működtető gazdasági társaságokban biztosított legyen.

 

 

Az előkészítés során a tőkealap projektfelelős vezetői több egyeztetést folytattak a Kamara vezetőivel. Annak érdekében, hogy a szükséges forrás mértéke meghatározható legyen és a tőkeprogram feltételeit véglegesíteni lehessen, több mélyinterjú készül és egy online kérdőív kidolgozására is sor került. Ennek kitöltésére kérjük kolléganőinket és kollégáinkat.

 

A kérdőív linkje elérhető
- a Kamara honlapjának zárt (csak kamarai tagoknak elérhető) felületén,
- a Kamara zárt facebook csoportjában.

 

Kérem, hogy ezt a felhívást gyógyszerész munkatársainak is tegye elérhetővé.

 

A kérdőív anonim, az adatvédelmi előírásoknak megfelelően került kialakításra.

Létrehoztunk egy email címet Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. néven, ahová azok jelzéseit várjuk, akik technikai problémát észlelnek a kérdőív kitöltése során.

 

Budapest, 2021. november 5.

 

Tisztelettel:

 

Dr. Hankó Zoltán
elnök, MGYK

 

 

A hozzászóláshoz be kell lépnie. Ha még nem regisztrált, IDE KATTINTVA megteheti.

epapir mgykogyei logo   aeek logo EESZT logomagyosz new

gyoftex logohum2neak logo dombor2neak logoelogo