.
Slider_2_1
Slider2_2
Slider_5_2
Slider7_2
Slider2_1
Slider2_0
Previous Next

A Belügyminisztériumban kialakításra került egy figyelemfelkeltő, az e-személyi használati lehetőségre ösztönző, tájékoztató kb. 7x9 cm-es öntapadó matrica formájú vizuális logó. Amint arról korábban már tájékoztatást adtunk, a Belügyminisztérium E-közigazgatási Főosztálya (továbbiakban: BM) levélben kereste meg a Kamarát, melyben segítséget kért az e-Személyihez kapcsolódó funkciók, valamint szolgáltatások széles körű megismertetése és használatának ösztönzése érdekében a logók patikai kihelyezéséhez.

 A BM a gyógyszertáraknak szükséges mennyiséget legyártotta, a Kamarának megküldte, mi pedig megállapodtunk a Hungaropharmával és a Phoenix-szel, hogy a korábban kialakult gyakorlatnak megfelelően, a matricákat a közreműködésükkel juttatjuk el a gyógyszertáraknak.

A gyógyszertárak a matricákat borítékba helyezve, a borítékon „Hivatalos küldemény e-Személyi elfogadóhely matrica” felirattal kapják meg.

A nagykereskedők a matricákat (közforgalmú és fiókgyógyszertáranként egyet-egyet) szeptember 26-tól kezdődően, a közeli napokban juttatják el a gyógyszertáraknak.

A BM vezetőivel együtt kérem, hogy a matricákat a gyógyszertárakban a betegek által jól látható, környezeti hatásoktól védett helyre helyezzék ki.

 

Budapest, 2018. szeptember 25.

Dr. Hankó Zoltán
elnök

MGYK Országos Szervezet

HET 2019 023xOK

Oldalletöltések száma: 6782590

epapir mgykogyei logo   aeek logo EESZT logomagyosz new

gyoftex logohum2neak logo dombor2neak logoelogo